Habitatge T+F

Rambla Nova 43, Tarragona

Es tracta de un projecte de reforma interior d’un habitatge situat a la segona planta d’un edifici entre mitgeres de l’any 1930. Amb una volumetria de planta baixa, quatre plantes pis i una planta coberta transitable. L’accés a l’immoble es produeix per planta baixa on s’ubica un local comercial i el nucli vertical amb una escala i un ascensor practicable. En cada planta pis es distribueix un habitatge amb façana principal a la Rambla Nova i façana posterior al interior del pati d’illa, aconseguint cada planta ventilació i llum natural. Els edificis adossats a la paret mitgera son de planta baixa i quatre plantes pis també de la mateixa època de construcció.

En l’habitatge es diferenciarà la zona de dia i la zona de nit. La primera orientada a oest i amb obertures a la rambla nova, distribuïda  amb una sala –  estar – menjador – cuina, on només es realitza un parament translúcid per diferenciar aquest espai amb l’accés a l’habitatge. La zona de nit es distribueix amb dues habitacions i dos banys. Les estances orientades a est tenen llum natural i ventilen al pati interior d’illa.

© 2018 P+A Arquitectes